Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το Όνειρο της Πέππα

16 Σεπτεμβρίου 2018 @ 19:00 - 20:30
€12

Η θεατρική παραγωγή είναι η Ελληνική προσέγγιση στη θεατρική διασκευή των χαρακτήρων από το ομώνυμο τηλεοπτικό παιδικό πρόγραμμα της Entertainment One Peppa Pig και περιέχει Ελληνικά παιδικά τραγούδια, όλα ειδικά σχεδιασμένα με απλότητα και γλυκύτητα για το κοινό της Πέππα, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.
Η Πέππα το Γουρουνάκι (τηλεοπτική σειρά) έχει αποσπάσει τα παρακάτω Αγγλικά και διεθνή βραβεία:

-BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation

-AIAFF Best TV Production 2005,

-British Animation Award Nominated for best pre-school

Το Όνειρο της Πέππα είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.

(Διάρκεια Παράστασης: 1 ώρα και 15 λεπτά με ένα μικρό διάλειμμα)

Η ιστορία:
Α’ Μέρος: Η Πέππα το Γουρουνάκι ξυπνάει από ένα υπέροχο όνειρο, ότι περνάει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε έναν νερόλακκο με την οικογένεια και τους φίλους της.Αφού φάνε όλοι μαζί το πρωινό που τους ετοίμασε η Μαμά Γουρουνίτσα η Πέππα ψάχνει τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά δεν τα καταφέρνει. Η ηλιόλουστη μέρα δεν προμηνύει καμιά ελπίδα για νερόλακκο, ωστόσο δίνει την αφορμή για πολλές στιγμές παιχνιδιού και μοιράσματος στον κήπο και στο δάσος κυνηγώντας πεταλούδες, παίζοντας κρυφτό , τραγουδώντας και χορεύοντας.Με την αναζήτηση του νερόλακκου φτάνει το βράδυ και η ελπίδα της Πέππα ανανεώνεται για την επόμενη μέρα.
Β’ Μέρος: Το άλλο πρωί μια έκπληξη περιμένει τα παιδιά στο σχολείο καθώς η Μαντάμ Γαζέλα έχει οργανώσει μια εκδρομή σε μια υπαίθρια Γιορτή της Χαράς. Η ατμόσφαιρα της γιορτής μαγεύει τα παιδιά, αλλά η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της. Η ξαφνική βροχή τους χαλάει τα μεγαλόπνοα σχέδια και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο προς έκπληξη τους, δημιουργεί έναν τεράστιο νερόλακκο που κάνει το όνειρο της Πέππα αληθινό ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι κάθε ελπίδα είχε χαθεί, και η πραγματική ζωή γίνεται υπέροχη σαν όνειρο!!!

PHOTO PARTY (μετά την παράσταση):
Μετά το τέλος της παράστασης, η Πέππα με τον Τζωρτζ και τη Βίκυ θα βγουν φωτογραφίες με τα παιδιά (από το κοινό) στα σκηνικά της παράστασης (σπίτι της Πέππα, σχολικό) με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια της Πέππα!

Όροι εισιτηρίων:
– Εισιτήριο πληρώνουν οι ενήλικες και τα παιδιά από 1,5 έτους.
– Δεν επιτρέπεται video / φωτό της παράστασης, παρά μόνο μετά το τέλος της στον ενδεδειγμένο χρόνο


Social Media:
YouTube TV Spot: https://youtu.be/gWQUk8objuk

Facebook: https://www.facebook.com/kolossaionproductions/


Τιμές:
Προπώληση: 10 Ευρώ (κλείνει 1 ώρα πριν την κάθε παράσταση),
Ομαδικό (άνω των 10): 8,90 Ευρώ
Πόρτα: 12 Ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο
https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-oneiro-tis-peppa/
και στα ταμεία των θεάτρων

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
16 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
Κόστος:
€12

Χώρος Διεξαγωγής

Cineflisvos
Κινηματογράφος Cine Φλοίσβος (θερινός), Παλαιό Φάληρο, Ελλάδα
Π. Φάληρο , Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-9821256

Διοργανωτής

Kolossaion Productions
Ιστότοπος:
https://www.facebook.com/kolossaionproductions/