Cine Φλοίσβος

Cine Φλοίσβος

Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

Σχετικά με μας:

Η εταιρεία Λ.Μαριόλης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, με διακριτικό τίτλο Cine ΦΛΟΙΣΒΟΣ, αποτελεί επίσημα τα 12 τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι του κινηματογραφικού χάρτη της Αττικής. Πρόκειται για το μοναδικό θερινό κινηματογράφο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο κοσμεί το πάρκο του Φλοίσβου, λειτουργεί από το 2003 και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ, δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα.

Το Cine Φλοίσβος είναι ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους σε προσέλευση κοινού και ο δημοφιλέστερος αφού εδώ διοργανώνονται σχεδόν όλες οι επίσημες πρεμιέρες για τις ταινίες του καλοκαιριού. Βασική προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας στοχεύοντας στη διατήρηση και αναβάθμιση της διαρκούς επαφής με τον πελάτη σε ό,τι αφορά στη συνολική διασκέδαση του. Έτσι παράλληλα στον υπαίθριο χώρο μας λειτουργεί χώρος εστίασης για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον αλλά και παιδότοπος για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.

Το Cine Φλοίσβος λειτουργεί από το 2003 και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ, δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα...

Επιπλέον...

Στην εταιρεία ανήκει και λειτουργεί υπό την διεύθυνση μας από το 1970 το θερινό σινεμά Αυλαία στην περιοχή του Ξυλόκαστρου.
Η πολυετή εμπειρία, η γνώση του κινηματογραφικού χώρου, οι δεσμοί με αιθουσάρχες και κινηματογραφιστές σε όλη την Ελλάδα και η συνεχής επικοινωνία και επαφή με τους πελάτες μας, μας οδήγησε στην εξέλιξη και δραστηριοποίηση στον ευρύτερο κλάδο του θεάματος κάνοντας το πρώτο βήμα στο τομέα της διανομής με την γαλλική ταινία του Jerome Enrico “Paullette”.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 21 Μαΐου 2015, σε 21 αίθουσες (multiplex, χειμερινά και θερινά), την πρώτη εβδομάδα της προβολής της, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Στην πρώτη αυτή προσπάθεια και έχοντας απο μέρους μας τις διαπροσωπικές σχέσεις για τη διανομή σε εμπορικές αίθουσες συνεργαστήκαμε με την εταιρεία Μικρόκοσμος την οποία διακρίνει η κινηματογραφική εμπειρία σε φεστιβάλ και η οποία έχει την κατάλληλη εμπειρία στο κομμάτι του αγοραστή.
Στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας στάθηκε πλάι μας και η εταιρεία ΤANWEER (ένα από τα μεγαλύτερα studio παραγωγής και διανομής κινηματογραφικών ταινιών παγκοσμίως) έχοντας κενό στο release τους μας δώσανε τη χαρά να καλύψουμε και δικές τους αίθουσες με την ταινία “Paullette”.
Μέσα στην ίδια σεζόν παρά τις δυσκολίες τολμήσαμε να διανείμουμε και την δεύτερη ταινία μας, την Νεοζηλανδεζικη “The Dark Horse ” σε επιλεγμένες αίθουσες με μεγάλη επιτυχία .
Η διατήρηση της υψηλής ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών και η εξέλιξη στο τομέα του θεάματος αποτελούν τους βασικούς σκοπούς της εταιρείας Λ.Μαριόλης Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Βρείτε μας στα Social Media...

Φωτογραφίες